Anasayfa / TÜM HABERLER / Emniyet Müdürü Tipioğlu basına kahvaltı verdi

Emniyet Müdürü Tipioğlu basına kahvaltı verdi

ŞANLIURFA-(Ruha Haber Ajansı)-Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu  Basınla kahvaltıda buluştu.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ilde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu  başkanlığında gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında Emniyet müdürlüğü birim amirleri,Şanlıurfa’da görev yapan gazeteciler, ajans temsilcileri bulundu.
Polis evi lokali’nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, “Şanlıurfa’da basın mensupları ile uyum içerisinde çalışıyoruz, çalışmalarımızda bizlere destek verdikleri için gazeteciler ile bir arada olmaktan mutluyum” dedi.

Emniyet Müdürü Tipioğlu, il genelinde sadece asayiş olaylarıyla mücadelede değil bir çok alanda da önemli çalışmalar yürüttüklerine dikkat çekti. Tipioğlu “Bir çok asayiş olaylarını birlikte takip ediyor, bu konudaki çalışmalarımız basın aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılıyor. Ancak emniyet müdürlüğümüz sadece bu alanda çalışmalar yürütmüyor. Sizlerle bu çalışmalarımızı paylaşmak istiyorum.2017 yılında sabit uygulama noktalarında 3 milyon 99 Bin kişi ve 1 milyon araç incelendi.GBT uygulamalarında ilk sıralarda yer alıyoruz.Şanlıurfa’da mala karşı işlenen suçlarda Yüzde 7’lik bir düşüş var.Son 6 ayda 313 parkta 13 Bin kişinin GBT’si incelenmiştir.”

“Güvenli Okul Projesi”

Müdür Tipioğlu,”Tüm okullarda “güvenli okul projesi”kapsamında her okula koordinasyon görevlileri atanmış ve okul aile birlikleri  ve okul yönetimleri ile koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor.Okul önleri ve çevrelerinde 43 motorize ekip ve 3 kriz ekibimiz okul ve çevrelerinde gerekli çalışmaları aralıksız sürdürüyor.”

“4 Ton 500 Kili Uyuşturucu ile 2’inciyiz”

“Uyuşturucu uygulamalarında Şanlıurfa 81 il arasında 2.sırada yer alıyor.Şanlıurfa’da 4 Ton 500 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Yine 420 kilo eroin Türkiye’de ilk 4 il arasında başarılı çalışmalarımız devam ediyor.”

“Tefecilerle Mücadele”

Tipioğlu:”Şanlıurfa’da 2017 yılında tefecilere yönelik 42 operasyon düzenlendi.Bu operasyonlarda 82 kişi gözaltına alınmış,25 kişi adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan