Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Eyyüpoğlu’ndan, Mevlid Kandili Mesajı
????????????????????????????????????

Başkan Eyyüpoğlu’ndan, Mevlid Kandili Mesajı

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu bu gece idrak edilecek olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V’min doğumunu müjdeleyen Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Eyyüpoğlu, doğumların en hayırlısı ile insanlığın kurutuluşu için müjdelenen peygamber efendimiz Hz. Muhammed S.A.V’min doğum günü olarak idrak ettiğimiz mevlit kandilinin tüm İslam Alemine hayırlı olmasını diledi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu mesajında şunları kaydetti;  “Alemlere rahmet olarak Hicri Rebiülevvel ayının 12. Gecesi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V.’min dünyaya gelişinin 1445’inci yılında Mevlit Kandilini bu gece idrak edeceğiz. İnsanlığın en hayırlısı Alemlerin Efendisi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V.salatü selam ederken, bizleri bu geceye ulaştıran Rabbimize hamd olsun. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet S.A.V.’mingüzel ahlakı, doğru ve güzel yaşamını kendimize rehber edinmeyi yüce Allah’ın bizlere nasip etmesini dilerim. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet S.A.V.’min alemlerin kurtuluşu için gönderildiği Mevlit Kandili gecesinin tüm İslam Alemine hayırlı olmasını dilerken İslam coğrafyasında yaşanan acıların son bulmasını ülkemizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını temenni ederim. Allah tüm ümmeti Muhhammed’in dualarını kabul etsin.”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan