Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Başhekim Faruk Günak’tan ‘Taşeron’ değerlendirmesi

Başhekim Faruk Günak’tan ‘Taşeron’ değerlendirmesi

( Ruha Haber Ajansı) Yaklaşık 900 bin çalışanı ilgilendiren, taşeron işçilerle ilgili düzenlemeye yönelik Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Faruk Günak, değerlendirmelerde bulundu.

Kamudaki 450 bin ile belediyeler ve il özel idarelerdeki 400 bin işçi, çalıştıkları yerlerdeki iktisadi teşebbüslerinde istihdam edilecekler. Yapılan düzenleme Şanlıurfa’da memnuniyetle karşılandı.

TAŞERONLAR TAMAMEN ORTADAN KALKIYOR

Konu ile ilgili yazılı değerlendirmede bulunan Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Faruk Günak;”Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamayla taşeron işçilerimize büyük bir müjde vermiştir. Erdoğan; “Kamudaki 450 bin ile belediyeler ve il özel idarelerindeki 400 bin işçimiz çalıştıkları yerlerdeki belediye iktisadi teşekküllerinde istihdam edilecekler.

‘TARTIŞILAN MESELE KÖKTEN ÇÖZÜLMÜŞ OLACAK’

23 bin mevsimlik işçilerin en fazla 5 ay 29 gün olan çalışma sürelerini de 9 ay 29 güne kadar uzattık. Yine kamuda 4-C statüsünde çalışan kardeşlerimiz de 4-B statüsüne alınıyor. Böylece uzun zamandır tartışılan bu meseleyi kökten çözmüş oluyoruz, inşallah bu sorun ortadan kalkıyor. Taşeronlar tamamen ortadan kalkıyor, hepsi böyle işçi kadrosuyla görev alıyorlar.” İfadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan