Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / STK’lardan mazlumlara 3 tır yardım

STK’lardan mazlumlara 3 tır yardım

( Ruha Haber Ajansı) Şanlıurfa’da sivil toplum kuruluşları, Suriye’deki mazlumlara 3 tırlık insani yardım malzemesi gönderdi.

Akçakale yolundaki Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir depodan yüklenen yardımlar, dualar eşliğinde Suriye’ye gönderildi. Törene İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Acar, Platformun Başkan Yardımcısı Adil Saraç, çok sayıda STK Başkanı ve basın mensupları katıldı.

ACAR: SIKI BİR ŞEKİLDE KENETLENMEMİZ GEREKİYOR

Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriye’deki savaşın her geçen yıl daha kötüye gittiğine dikkat çekti. Acar, hayırseverlerin mazlumlara yönelik yardımlarını sürdürdüğünü belirtti. Acar, şunları kaydetti:”Sıkıntıları bir tarafa atarak birbirimize sıkı bir şekilde sarılıp kenetlenmeye ihtiyacımız var, birlikte olmamız lazım. Düşüncemiz ve mezhebimiz ne olursa olsun bu millet bu ümmetin tek ümididir. Bu millet ayakta durduğu müddetçe Allah’ın izniyle bu ümmette ayaktadır. Müslümanız fitre ve zekatımızı kardeşlerimizle paylaşmamız lazım. Bunlardan daha mağdur ve mazlum olan kimse yoktur.”

Platformun Başkan Yardımcısı Adil Saraç, Suriyeli mazlumlara yardımda bulunan herkese teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan