Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Siverek Belediyespor kaysıyı Malatya’da yiyecek

Siverek Belediyespor kaysıyı Malatya’da yiyecek

(Ruha Haber Ajansı) – Bedih Şahapoğlu ile anlaştıktan sonra adeta şaha kalkan Siverek Belediyespor, ligin ilk yarısının son maçında Malatya temsilcisi İnönü Üniversitesi Spor’u evinde yenerek devreye rahat bir nefes alarak girmeyi hedefliyor.

Son haftalarda aldığı galibiyetlere rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Bölgesel Amatör Ligi temsilsimiz Siverek Belediyespor, ligin 13’üncü haftasında İnönü Üniversitesi Spor’a konuk oluyor. Geçen hafta 62 Pertek Spor 2-1 yenerek ligden koparan temsilcimiz Malatya ekibine bilenmeye başladı. Takım kendisine verilen iznin ardından çalışmalara kaldığı yerden başladı. Bedih Şahapoğlu öncülüğünde çalışmalarına Siverek İlçe Stadyumu’nda devam eden temsilcimiz, Malatya ekibini de yenerek ligde rakiplerine korku salmaya devam edecek.

Öte yandan Kırmızı Siyahlılar son haftalarda aldığı puanlarla puanını 18’e çıkardı ve ligde 4’üncü sıraya kadar yükseldi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan