Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Özelleştirme Dairesi ne yapmaya çalışıyor?

Özelleştirme Dairesi ne yapmaya çalışıyor?

(Ruha Haber Ajansı) – Maşuk ve Güzelşehir’de imar ret kararı olmasına rağmen Özelleştirme Dairesi bütün herkesi yok sayarak sosyal donatı için açılan alanları satışa çıkardı.

ALAN İÇİN RET KARARI VAR

Özelleştirme Dairesi Güzelşehir tarafından bulunan ve Çocuk ve Doğum Hastanesi ayrılan alanı konut alanına dönüştürmüş. Bununla da yetinmeyen Özelleştirme Dairesi arsaları satışa çıkaracağını da duyurdu. Her şey bir taraf dursun normal şartlar altında bölgenin imara açılması için ret kararı bulunuyor. Ancak arkasına bir gücü almış olacak ki Özelleştirme Dairesi kendisine yöneltilen bütün cevaplara da kulaklarını tıkamış durumda.

 YETKİLİLER NEDEN SUSUYOR?

Bunun yanında kentteki bürokrasinin ve yetkililerin Özelleştirme Dairesi’nin yaptığı keyfiliğe de herhangi bir tepki vermemesi de kentteki herkesi rahatsız etmeye başladı. Öte yandan Özelleştirme Dairesi’nin de bütün her şeye rağmen kararından vazgeçip vazgeçmeyeceği ise merak konusu oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan