Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfa Amatör’de şike ve teşvik primi depremi…

Şanlıurfa Amatör’de şike ve teşvik primi depremi…

(Ruha Haber Ajansı-Özel Haber) – Şanlıurfa Süper Amatör Ligi’nde şike yapıldığı ve de teşvik primi yapıldığı iddia edildi.

Şanlıurfa Türk Telekomspor Süper Amatör Ligi’nin 10’uncu haftasında Viranşehirspor’u konuk etti. Maçın sonunda gülen taraf ve hanesine 3 puanı yazdıran ekip ev sahibi Telekomspor oldu. Telekomspor maçtan 3-1’lik net skorla sahadan ayrıldı.

Ancak maç sonunda Türk Telekomspor Başkanı Musa Bucak, maç sonunda zehir zemberek açıklamalar yaptı. Bucak, maç öncesinde kendilerine teşvik primi verildiğini iddia etti.

BUCAK: GALİBİYET-ŞAMPİYONLUK PARAYLA DEĞİL YÜREĞİYLE SAHADA MÜCADELE VEREN ADAMLARLA OLUR

Şanlıurfa Türk Telekomspor Başkanı Musa Bucak, kendilerine maç öncesinde teşvik primi verildiğini iddia etti. Bucak,“Bugün yaptığınız her pisliğe rağmen gönderdiğiniz teşviklere rağmen galip gelmesini bildik. Futbol kâğıda yapılan isimler, masa üzerinde alınan kararlarla değil aslanlar gibi sahada mücadele eden adamlarla olur. Bugün sadece Viranşehirspor’u değil teşvik yollayan, masa üzerinde her pisliği deneyen, adam demeye utanç duyduğumuz karaktersiz insanları da yendik. Galibiyet-şampiyonluk parayla değil yüreğiyle sahada mücadele veren adamlarla olur. Hakemi alsanız hakemi de yeneriz. Teşvik yollasanız o sahaya göme göme yine de yeneriz çünkü bizler cebimize güvenerek oynamayız. Yüreğimizle oynayarak her pisliğin üzerinden gelebilecek güçteyiz” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan