Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Viranşehirspor’dan teşvik ve şike açıklaması…

Viranşehirspor’dan teşvik ve şike açıklaması…

(Ruha Haber Ajansı) – Türk Telekemspor Başkanı Musa Bucak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendilerine maç için teşvik primi verildiğini iddia etmişti.

Yaşanan bu durumdan sonra Viranşehirspor Başkanı Nurettin Karakış’ta bu iddiaları yalanlayarak Ruha Haber Ajansı’na önemli açıklamalarda bulundu.

“TELEKOMSPOR BAŞKANI NE KONUŞTUĞUNU BİLMİYOR”

Açıklamasında böyle bir durumun söz konusu olmadığına dikkat çeken Başkan Nurettin Karakış şu açıklamayı yaptı:

“Ben Viranşehir spor Kulübü başkanı Nurettin karakış. Telekom Kulübü başkanı Musa Bucak yaptığı açıklamayı kabul etmiyorum. Bucak, Viranşehirspor ‘un teşvik primi aldığını veya diyaloğa geçtiğimizi kanıtlasın ben bugün istifa ederim.  Takımı ligden de çekerim böyle bir şey yoksa  o istifa eder mi? Telekomspor Başkanı ne konuştuğunu bilmiyor. Viranşehirspor 200 bin nüfuslu bir ilçedir.  Bizim onlar gibi sahtekârlıklara işimiz olmaz. Ben çıkar Viranşehir’i en güzel şekilde temsil ederim. Benim hiç umurumda değil, kim şampiyon oluyor.”

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan