Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’a aba altından sopa mı gösterildi?

Şanlıurfaspor’a aba altından sopa mı gösterildi?

(Ruha Haber Ajansı-Özel Haber) – Geçen sene Gazişehir Gazikent Futbol Kulübü ve bazı Manisasporlu futbolcuların şike kumpası ile küme düşürülen Şanlıurfaspor’a halen Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hakkı teslim edilmedi.

Geçen yıl onca fotoğraf karesi ve ses kaydına rağmen Türkiye Futbol Federasyonu şike konusunda verdiği kararla adeta ülke de şikeyi meşru hale getirdi. Onca kanıta ve Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim’in takımı ligden çekme blöfüne rağmen Antep’in siyasi lobisi Urfa’yı yenerek şikenin üstü kapatılmıştı.

ŞANLIURFASPOR FİFA’YA GİDECEK

Yaşanan bunca olaya rağmen TFF bir adım atmayınca Şanlıurfaspor yönetimi yeni bir adım atmaya karar verdi. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre ligin arasını fırsat bilen yönetimin şike konusunda FİFA’ya başvuru yapacağı öğrenildi. Durumdan haberdar olan TFF’nin ise Şanlıurfaspor yönetimini arayarak aba altından sopa gösterdiği iddia edildi. Ancak şike konusunda kesin olarak tavır koyan yönetimin her şeye rağmen FİFA’ya şikâyette bulanacağı öğrenildi.

ŞİKECİLER KÜME DÜŞÜRÜLECEK

Ankara’dan alınan bilgilere göre Şanlıurfaspor’un FİFA’ya gitmesi durumdan Türkiye Futbol Federasyonu’nun Gazişehir Gazikant Fubol Kulübü’nü küme düşüreceği ama Şanlıurfaspor’u bir üst lige çıkarmayacağı öğrenildi. Urfaspor yönetimi de bir üst lige çıkarılması bile kendilerine yğklüce tazminat verilmesini talep edecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan