Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / “Sahipsiz Urfa’m, yazıklar olsun!”

“Sahipsiz Urfa’m, yazıklar olsun!”

(Ruha Haber Ajansı) – Dün PFDK Mertcan Çam olayı ile ilgili hiçbir delil yokken Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim’e, yönetici Giray Küçük’e ve kulüp çalışanı Mustafa Musri’ye dünya futbol tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir ceza verdi.

Şike olayında günlerce Şanlıurfa halkını ve Şanlıurfaspor’u oyalayan, buna rağmen skandal bir karar imza atan Türkiye Futbol Federasyonu Mertcan Çam olayında da eşi benzeri görülmemiş bir ceza verdi.

Yaşanan bu durumdan dolayı şehir halkı ayaklandı. Tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getiren Urfalılar, kararı skandal olarak niteledi.

İşte sosyal medya da yapılan yorumlardan bazıları:

Osman Demirdil: Yahu bu memleket sahipleri nerede. Konuşmaya gelince mangalda kül bırakmazlar. Ama iş uygulamaya gelince ortalıkta kimse yok. Bu kadar mı insan duyarsız olur. Yazıktır günahtır. Allah hakka yardım etsin.

Mustafa Agar: Emin Yetim Başkan menajer ve yapılan müfettiş incelemeleri ile ilgili artık karpuzu yere vursun, çekirdeklerini kim toplayacaksa toplasın. Bu işin perde arkasında pis kokular var. Bir hata yapılmıştır ama cezası ve yaptırımı bu olmamalıydı. Burada sadece bazı şeylerin üstü kapatılmak isteniyor. Ulusal basın ve tüm medyanın huzurunda belgeler ile oyun deşifre edilmeli.

Nebese Nbs: Kardeş 12 adet milletvekilin var bakanın var hangisi gündemine aldı. Sahipsiz Urfa’m yazıklar olsun.

Selahattin Durmuş: Arkadaşlar gün birlik ve beraberlik günüdür.  Bu bir Emin Başkan Giray Başkan meselesi de. Yıl referandum da Ş.Urfa evet dedi, Harran’da 1 sırada evet dedi. Ondan sonra federasyondaki fetöcüler devreye girdi. A Spor spikerinin tivitını gördünüz geçen yıl ligden düşürüldüğü 18 penaltı verildi 11 o penaltı de yıl 33 puan fetöcüler işi bitirdi. Onun için siyasilerimiz başkanlarının öde gelen her kim ise birlik içinde ne yapılacaksa yapsınlar, bizlerde destekleyelim hakkımızı arasınlar.

Nihat Çakır: Suça isnat delil kanıt varsa kamuoyuyla paylaşsınlar bilelim yoksa hukuksuzluk bir kez daha şike olayında olduğu gibi vicdanları sızlatacaktır. Bundan evvel söylemiştim kim ne kadar yük taşırsa o kadar yüklüyorlar. Zemin ve malzeme müsait yanı buruda unuturuz.

Metin Şenay: Kanun der ki şahısın sucu kesinleşmeyene kadar suçsuzdur bu neyin sucu ve cezası TFF?

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan