Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Nihat Çiftçi topu DSİ’ye attı

Nihat Çiftçi topu DSİ’ye attı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Uzun zamandan bu yana yılan hikâyesinin de ötesine geçen derelere su bırakılması ile ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Çünkü derelerin yönetimi derelerin sorumluluğu DSİ’dedir. Bunu DSİ’de protokolle büyükşehirin yetkisini alması gerekiyor” dedi.

Şanlıurfa’da, ‘Kanal İstanbul’ kadar önemsenen Karakoyun Deresi’nin peyzajı ve çevre düzenlemesinin yapılmasına rağmen temiz suyun bir türlü verilmemesi halk arasında tepki çekiyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 763 projesi arasında yer alan “Karakoyunda Sandal Sefası” ile ilgili bir arpa yol alınamadı.

KAYIK SEFASI KALDI BAŞKA BAHARA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karakoyun Deresi’ne su akıtılması ile ilgili basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Çiftçi, topu DSİ’ye atarcasına yaptığı açıklamada, “Biz derinlemesine inceliyoruz, ilk kez fizilitebesi yapılıyor, ilk kez analizleri yapılıyor arkadaşlarımız bu projeleri yürütüyorlar. DSİ ile istişare halindedir çünkü derelerin yönetimi derelerin sorumluluğu DSİ’dedir. Bunu DSİ’de protokolle büyükşehrin yetkisini alması gerekiyor. Önemli aşamalar kaydettik tabi ki proje bitmek üzere, proje bittikten sonra kaynağını çözeceğiz, ondan sonra hep birlikte başlamayı yapacağız. Yani çok erkenden konuşmanın faydalı olmadığını düşünüyorum. Biz daha icraatçı olma noktasındayız, söylediğimizi yapmak durumundayız” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan