Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Büyükşehir topu BELSAN’a, BELSAN Büyükşehir’e atıyor

Büyükşehir topu BELSAN’a, BELSAN Büyükşehir’e atıyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’da ortaya atılan bir iddiaya göre Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor U17 takımında forma giyen bir genç maç çıkışında bazı kişilerce önce darp edildi daha sonra da gasp edildi.

Genç sporcuların bu şekilde hayatlarının tehlikeye atılmasında şüphesiz ki Büyükşehir Belediyesi’nin etkisi yadsınamayacak kada büyük. Öyle ki diğer illerde belediyeler kendi bünyesinde buluna n sporculara ulaşım hizmeti verirken, “Belediye bana mı spor yapıyorsunuz?” dercesine gençlerin hayatını tehlikeye atıyor.

Yaşanan duruma tepki gösteren Onur Aziz Atlı darp edilen sporcunun fotoğrafını paylaşıp duruma tepki gösterdi. İşte Onur Aziz Atlı’nın yazdıklarından satır başları:

“DARP EDİLDİKTEN SONRA GASP EDİLİYOR”

Bu kardeşimiz idman sonrası evine gitmek üzere 11 Nisan Stadı’ndan çıktıktan Sinekli Mahallesi’nde şehir eşkıyalarının saldırısına uğruyor. Darp edildikten sonra gasp ediliyor. Bu çocuğun tek suçu biliyor musunuz spor yapmak ve evine ailesine sağlıklı bir şekilde dönmek ama bence yanlış bir seçim yapmış çünkü hayatının tehlikeye attığının farkında değil. Şimdi dikkat diyorum bu çocuk Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’un U17 takım oyuncusu, yani belediye tarafından araç tahsis edilmesine rağmen araçtan indikten sonra bu olayı yaşıyor olması halen sizlere bir şey ifade etmiyorsa evet evet ben yanlış yazıyorum çocuklar tehlikede değil güvende?

“ÇÜNKÜ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SESİMİZİ DUYMUYOR DUYMAKTA İSTEMİYOR”

Şimdi belk ide buraya yazacaklarım bir suç olabilir ama olsun hiç bir şey bu çocukların hayatından daha önemli olmaz olamazda. Bütün kulüp yöneticilerine ASKF başta olmak üzere buradan sesleniyorum. Yarın çok geç olabilir bir araya gelin Şanlıurfa Valiliği’ne gidelim gereken açıklamayı yapalım. Çünkü Büyükşehir Belediyesi sesimizi duymuyor duymakta istemiyor. Valimiz Abdullah Erin bu konuya kesin çözüm üretir çünkü bu memlekete her şeyin en iyisini yapmaya çalışan bir insan. Şayet sizler bunu yapamıyorsanız bir dilekçe ile Valilik’ten  izin alıp Büyükşehir Belediyesi önünde sadece 10 dakika bir basın açıklaması yapılabilir.

“YAHU KARDEŞİM BİZ SENDEN PARA PUL İSTEMİYORUZ KENDİ PARAMIZ KARŞILIĞINDA HİZMET İSTİYORUZ”

Nasıl bir memlekete ve ülkede yaşıyoruz anlamış değilim. Yahu kardeşim biz senden para pul istemiyoruz kendi paramız karşılığında hizmet istiyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız yaşasın istiyoruz. BELSAN topu büyükşehire, büyükşehir BELSAN’a atıyor ama hiç merak etmeyin zamanı gelince bizler sizin topunuzu atmasını biliriz…Şunu unutmayın bu çocuk bugün benim, yarın senin çocuğun olabilir sahip çıkalım lütfen.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan