Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / BELSAN’ın yediği hurmaların acısı bugün çıkmaya başladı

BELSAN’ın yediği hurmaların acısı bugün çıkmaya başladı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELSAN A.Ş hukuk karşısında her geçen gün haksız bulunuyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda BELSAN Satın Alma Birimi’nde çalışan şahıs milyonlarca lirayı zimmetine geçirmiş ve daha sonra ortalıktan kaybolmuştu. Yaşanan bu vurgun skandalından sonra yetkililerin istifa etmesi beklenirken, BELSAN A.Ş olayla alakası olmayan gariban kişileri sorumlu turmuş ve işten çıkarmıştı.

Yaşanan bu skandaldan sonra haksız yere işten çıkarıldıklarını düşünen işçiler ise bir bir mahkemenin yolunu tutmaya başlamıştı. Son olarak BELSAN A.Ş’de haksız yere işten çıkarılan C.S adlı işçi mahkemeye giderek dava açmıştı.

Mahkeme C.S adlın işçinin başvurusu sonucunda yaptığı incelemede kararı verdi. İşçiyi haklı bulan mahkeme 4+4 maaş ve emsal kararla işe iade kararı verdi.

C.S adlı işçi Şimdi ise iade edilmeyi bekliyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

1 Yorum

  1. Cumaali Sönmez

    Merhaba sızın gıbı dürüst habercı çok zor bu donemde sizden ricam ismimi soy ismimi belırtın CUMAALİ SÖNMEZ bız haklı bır davayı kazandık çok şükür adelet er yada geç yerını bulacağından hiç şüphemiz yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan