Anasayfa / TÜM HABERLER / Ankara şifreyi göndermeyince vatandaş mağdur oldu

Ankara şifreyi göndermeyince vatandaş mağdur oldu

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Halfeti Belediyesi İle Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü arasında 2017 yılında imzalanan bir protokolle tapu kayıtları promosyon sistemi verilmeye başlandı. Ancak şifrelerin Ankara tarafından gönderilmemesinden dolayı vatandaş mağdur oldu.

Halfeti Belediyesi ile Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü arasında 2017 yılında imzalanan bir protokolle tapu kayıtları promosyon sistemi ile belediyede vatandaşlara verilmeye başlandı. Ancak sistem şifresi Ankara’dan gelmediği için vatandaşlar belediyede mağdur edilmeye başlandı.

 VATANDAŞ SIRAYA ALINDI ALINMASINA AMA…

Ancak işin aslına bakıldığından sorunun Halfeti Belediyesi’nden değil Ankara’dan kaynaklandığı öğrenildi. Vatandaşlar kredi ve inşaat işlemleri için beklemeye devam ededursun, Ankara’dan şifrelerin ne zaman geleceği ise merak konusu oldu. Vatandaşlar şu anda sırada ancak şifre ile ilgili Ankara’dan henüz net bir bilgi gelmiş değil.

“ŞİFRE GELSE BİZ VATANDAŞIN İŞİNİ HALLEDECEĞİZ”

Halfeti Belediyesi İmar Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre  işlemlerin kendilerinden dolayı aksamadığını ve bunun Ankara ile ilgili bir problem olduğunu ifade etti. Müdürlük,  “2017 yılının sonunda Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ile Halfeti Belediyesi arasında bir protokol imzalandı. Bu protokol Halfeti Belediye Başkanı Vekili ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü arasında olmuştur. Bizde geçen hafta Cumu gününden beri Ankara’yı sıkıştırıyoruz. Aciliyetimiz var dedik. Biz de şifreyi bekliyoruz. Şifre gelse, bizim elimizde olan bir şey değil. Bana onunla ilgili bir süre vermiyorlar. Diyorlar ki, kayda alınmıştır bekliyoruz. Adamların bize söylediği tek şey, sıraya aldık ve bekliyoruz dediler. Tapu ile ilgili işleri biz belediye olarak şifre gelmeden yapamıyoruz. ” dedi.

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan