Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / 21 STK’dan Afrin operasyonuna destek

21 STK’dan Afrin operasyonuna destek

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – 21 STK adına basın açıklaması yapan ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, “Ulusal güvenliğin temin edilmesi, bölgesel barışın sağlanması amacıyla bu yola çıkan devletimiz, orada bizim güvenliğimiz için canını ortaya koyan kahraman askerlerimiz alnının akıyla başarılı olacaktır” dedi.

Şanlıurfa’dan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör unsurlarını temizlemek ve sınır güvenliğini sağlamak amacıyla yürüttüğü Zeytin Dalı operasyonuna destekler sürüyor. Şanlıurfa’daki 21 STK Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelerek Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek verdi. Açıklamaya ŞUTSO, Sağlık-Sen, ŞESOB, Seracılar Derneği, TOBB, MÜSİAD, Ziraat Odası, Dost Meclisi ve Evren Sanayi Kooperatifi katıldı.

DEMİRKOL: TÜRKİYE’NİN HİÇBİR ÜLKENİN TOPRAĞINDA GÖZÜNÜN OLMADIĞI SERGİLEDİĞİ DURUŞTAN BELLİDİR

ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, Türkiye’nin hiçbir ülkenin toprağında gözünün olmadığını ifade etti. Demirkol, “Türkiye’nin hiçbir ülkenin toprağında gözünün olmadığı sergilediği duruştan bellidir. Suriye’nin egemenliğine saygı gösterilerek yürütülen bu operasyonda sivillere dikkat ve hassasiyet en üst noktadadır. Ayrıca sivillerin evlerine geri dönülmesinin sağlanması bölge halkı için umut verici olmuştur. Ulusal güvenliğin temin edilmesi, bölgesel barışın sağlanması amacıyla bu yola çıkan devletimiz, orada bizim güvenliğimiz için canını ortaya koyan kahraman askerlerimiz alnının akıyla başarılı olacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Rabbim onları korusun ve muvaffak etsin” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan