Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şok…Urfaspor’un petrol arsası geri alındı

Şok…Urfaspor’un petrol arsası geri alındı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, yaptığı açıklamada OSB’de ki arsa tahsisinin iptal edildiğini ve arsanın OSB’ye geri verildiğini ifade etti.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, bugün kulüp tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldi. OSB’de Şanlıurfaspor’a kalıcı gelir sağlanması için verilen arsanın OSB’ye geri verildiği ifade edildi.

YETİM: TAHTA AÇILMADIĞI ZAMAN ARSANIN ŞANLIURFASPOR’A KALMASININ BİR ANLAMI YOK

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, transfer tahtasının açılmadığı takdirde arsanın kendilerinde kalmasının bir anlamı olmadığını ifade etti. Yetim,“Arsa kiralaması olayının geçmişte yüzlerce benzeri var. Nedense bu arsa ile ilgili bizim Şanlıurfalı hemşehrilerimiz de haklı olarak kalıcı gelir olarak kalsın dediler. Orası bir arsa, Şanlıurfaspor’un orada bir üst yapı yapma gibi bir gücü yok. Bu tahta açılmadığı zaman arsanın Şanlıurfaspor’a kalmasının bir anlamı yok. Başka kalıcı geliri varsa onun da bir anlamı yok. Çünkü Şanlıurfaspor ciddi bir kriz ile karşı karşıya. Bu açıldığı zaman eğer bu takım bir üst lige çıkarsa bir maddi gelire ihtiyacı yok. İkinci liglerde çok düşük gelirler var. Açmadığımız zaman bizim o arsayla da çok bir işimiz yok. Dediler ki kalıcı gelir olarak kalması gerekiyor. Sayın valimiz ile görüştüğümüz zaman, oranın üstünü yapmaya çalışıyorlar dediler. Elbette çok iyi olur ama önceliğimiz tahtanın açılması. Tahta açıldıktan sonra bir yapılaşma olacaksa o zamanda Şanlıurfaspor’un bir üst yapı yapma parası yok” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan