Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Urfaspor’un eski teknik direktörünün yeni takımı belli oldu

Urfaspor’un eski teknik direktörünün yeni takımı belli oldu

(Ruha Haber Ajansı) TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Karşıyakaspor’un başına Urfaspor’un eski teknik direktörü Cihat Arslan’ın getirildiği bildirildi.

Cihat Arslan kimdir?

Galatasaray formasıyla, 13 Nisan 1994’te oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçında Spartak Moskova’ya attığı gol Galatasaray’ın, hem Avrupa Kupalarındaki 100., hem de Şampiyonlar Ligi grup maçlarındaki ilk golü olarak tarihe geçmiştir. Galatasaray’dan ayrıldıkdan sonra Denizlispor, Eskişehirspor, Zeytinburnuspor, Gaziantepspor ve Kocaelispor gibi birçok Süper Lig ekibinde futbol oynamıştır.

Son olarak 2005 senesinden 2008 senesine kadar Kasımpaşaspor’da oynamıştır. Burada Süper Lig 2007-08 sezonundada takım kaptanlığını yapmıştır ve sezon sonu aktif futbola veda edip Kasımpaşaspor’un teknik direktörlüğünü yapmaya başlamıştır.

1991 senesinde 3 kez Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımı formasını giymiştir.

 TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Süper Lig 2007-08 Kasımpaşaspor’da oynarken teknik direktör Werner Lorant’ın gönderilmesiyle antrenörsüz kalan takım’da geçici olarak futbolculuk dişinda bide teknik direktörlük yapmıştır.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor’da teknik direktörlük yapmıştır. Kocaelispor ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır ve daha sonra yönetimle anlasamayarak görevinden istifa etmiştir.

2010-2011 sezonunda Eyüpspor’u çalıştırmıştır. Eyüpspor’la 2010-11 Spor Toto 2. Lig sezonunda ligi 3. sırada tamamlayıp play-off’lara kalmayı başarmıştır.

Haziran 2011’de Boluspor ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Boluspor’la 2. hafta’dan itibaren ligin zirvesinde bulundu. Fakat 9. haftadan sonra sergilenen istikrarsiz sonuçlar sonucu zirve mücadeleseinden uzaklaştı. 13 Aralık 2011 tarihinde Cihat ve Boluspor yönetimi arasinda yapılan konuşma sonrası sözleşmesinin çift taraflı fesh edildiği açıklandı.

28 Aralık 2011 tarihinde Cihat, 23 Aralık tarihinde Göztepe’de Özcan Kızıltan’ın istifasıyla  boşalan teknik direktörlük görevine 3,5 yıllık bir sözleşmeyle getirilmiştir.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan