Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü’den bilek güreşçilerine destek

Karaköprü’den bilek güreşçilerine destek

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Karaköprü Belediyesi kentteki bilek güreşçilerine destek verdi.

Kentte uzun zamandır sahip çıkılmayan bilek güreşçilerine Karaköprü Belediyesi ve Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat sahip çıktı. Kudat bilek güreşçilerini ziyaret ederek, her zaman sporcuların yanında olduğunu söyledi.

Bilek güreşçilerini antrenman yaptıkları Uhud Sefa Spor Salonu’nda ziyaret eden Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat, sporculara gerekli olan gıda ve ilaç takviyelerini takdim etti. Yaklaşık 20 sporcuya büyük çapta destekte bulunuldu.

GÜLTEKİN: BİZ DE BU DESTEĞİ ŞAMPİYONLUKLARLA SÜSLEYECEĞİZ

Güreş Antrenörü Şehmus Gültekin ise, Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat sporculara desteğinden dolayı teşekkür etti. Gültekin, “Biz uzun zamandan beri Şanlıurfa’da gençlerimizle bilek güreşi konusunda büyük başarılara imza attık. Şanlıurfa’nın adını hem Türkiye’de hem de dünyada duyurduk. Ama hiç kimse bu gençlere bir gün olsun sahip çıkmadı. Spor ve sporcunun yanında olduğunu her defasında gösteren Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat ise bugün 20 sporcumuz gıda ve ilaç takviyesinde bulundu. Biz de bu desteği şampiyonluklarla süsleyeceğiz. Kendilerine sporcularım ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan