Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi 2023’e Hazır..

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi 2023’e Hazır..

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi’nde yapılan seçimde mevcut başkan Mehmet Sadık Sade güven tazeledi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi başkanını seçmek için sandık başına gitti. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Sadık Sade oyların büyük çoğunluğunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesinin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Dernek Merkezinde yapılan genel kurula tek liste ile gidildi ve 25 kişilik yeni yönetim kurulu belirlendi. Kurul sonrası açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı M.Sadık Sade, TÜMSİAD’ın amacından ve vizyonundan sapmadan hedefine doğru emin adımlarla yürüdüğünü belirtti. Başkan Sade yaptığı değerlendirmede, “Yaptığımız genel kurulumuzun milletimize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı hizmetlere vesile olmasını niyaz ediyorum. TÜMSİAD ailesi olarak büyüklerimizden aldığımız güç ve kuvvetle vizyonumuz ve misyonumuz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkemizin en önemli STK’larından birisi olarak 2023 hedeflerine doğru elimizden geleni yapmaya, üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ortadadır. Her zaman söz konusu millet, vatan, mukaddesat ve Şanlıurfa olunca bize bir kenarda durmak yakışmaz dedik. Hiçbir zaman sadece sorunları ortaya dökmekle yetinmedik. Çözüm önerilerimizi her zaman yetkililerimizle ve kamuoyuyla paylaştık. Somut çıktılarla uğraşmayı ve ele aldığımız konuları neticeleninceye kadar takip etmeyi ilke edindik. Bu kutlu yolculuğumuzda bizlere destek olan herkese minnet ve şükranlarımı sunuyorum. “İki günü bir olan ziyandadır” felsefesiyle her yılımızın bir öncekinden daha hizmet dolu geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Bir önceki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve yeni görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” şeklinde görüş belirtti.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesinin yeni yönetim kurulu üyeleri ve görevleri şu şekilde belirlendi:

M.Sadık Sade (Başkan), Halef Karataş (Başkan Vekili), Şıh Müslüm Köse (Başkan Vekili), Emin Coşkun (Başkan Vekili), Volkan Uzsoy (Başkan Yardımcısı), Mehmet Kırboğa (Başkan Yardımcısı), Mustafa Sait Köroğlu (Başkan Yardımcısı), Nihat Akbıyık (Başkan Yardımcısı), Kureyşi Çelik (Başkan Yardımcısı), Mustafa Demir (Başkan Yardımcısı), Halil Daş (Yönetim Kurulu Üyesi), Abdulhakim Parmaksız (Yönetim Kurulu Üyesi), Mustafa Sert (Yönetim Kurulu Üyesi), İsmail Dal (Yönetim Kurulu Üyesi), Müslüm Ölmez (Yönetim Kurulu Üyesi), Ahmet Biter (Yönetim Kurulu Üyesi), Mehmet Emin Güvenç (Yönetim Kurulu Üyesi), Bilal Çellik (Yönetim Kurulu Üyesi), Hamit Yıldız (Yönetim Kurulu Üyesi), Mehmet Reşit Yeşildağ (Yönetim Kurulu Üyesi), Mehmet Ayneli (Yönetim Kurulu Üyesi), İbrahim Aslan (Yönetim Kurulu Üyesi), Ali Sengü (Yönetim Kurulu Üyesi), İsmail Toptan (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Hamza Tavas (Yönetim Kurulu Üyesi).

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan