Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Tatil bitti, haydi çocuklar okula!

Tatil bitti, haydi çocuklar okula!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – 19 Ocak’ta karnelerini alarak yarıyıl tatiline giren Şanlıurfa’daki öğrenciler yarın ders başı yapacak.

Şanlıurfa’da yaklaşık 700 bin öğrenci 19 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatili yarın sona eriyor. Yarın sabah itibariyle öğrenciler ilk ders ziliyle tekrardan eğitime başlayacak.

Kent genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, 25 bin 190 öğretmen, 2 bin 365 okulda 615 bin 525 öğrenci yarın ders başı yapacak. Öte yandan Şanlıurfa’da yarın itibariyle ülkelerindeki savaştan kaçan ve Şanlıurfa’da eğitimlerine devam eden 72 bin Suriyeli öğrenci de ders başı yapmış olacak.

Öte yandan lise son sınıf öğrencileri de sınav maratonuna girmiş olacak. YKS(Yükseköğretim Kurumları Sınavı)’ye girecek öğrenciler ise ilk oturuma 23 Haziran’da, ikinci oturum ise 24 Haziran’da yapılacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan