Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Haberimizin arkasındayız…Belgeleriyle açıklayın!

Haberimizin arkasındayız…Belgeleriyle açıklayın!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Ruha Haber Ajansı’nın yayınladığı ve dile getirdiği “Vurgun, haksız işten çıkarma…BELSAN’da bir skandal daha!” adlı haberden sonra BELSAN A.Ş kendi tarafınca birbiriyle çelişen bir tekzip yayınladı. Ancak tarafımızca yapılan haberin belgeleri elimizde mevcut olduğundan haberimizin arkasındayız.

BELSAN A.Ş’de yolsuzlukların ve vurgunların ardı arkası kesilmiyor. Daha önceden milyonların uçup gittiği ve buharlaştığı BELSAN A.Ş’de neler olduğuna dair kimsenin ne bilgisi var ne de neler olduğuna dair bir yetkili açıklama yapmadı. Vatandaşa ve millete harcanması gereken paralar her seferinde BELSAN A.Ş’de buhar oluyor.

BELSAN A.Ş yapılan haklı haberin ardından birçok basın kuruluşuna kendince bir tekzip yolladı. Ancak acemice hazırlandığı bariz bir şekilde görülen tekzip de bazı cümlelerin kendisiyle çeliştiği de dikkatlerden kaçmadı.

BELSAN KENDİSİYLE ÇELİŞTİ

BELSAN A.Ş yayınladığı tekzip de, “Kaldıysa ödense dahi, yukarı da açıklanan mevzuat kapsamında yasaya uygun olacaktır” ifadesini kullandı. Görünen o ki, BELSAN A.Ş bu cümleyle Ruha Haber Ajansı’nın dile getirdiği iddiaları da kabul etmiş oldu.7

TEKZİP MUHATTAP KİŞİYE GÖNDERİLMELİ!

Öte yandan bir haberinde ardından tekzip haber yapan kişiye gönderilmesi gerekirken, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BELSAN A.Ş haberin muhattabı dışında herkese tekzibi göndererek acemice bir iş yaptı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan