Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Komünist açıklıyor, kayyum açıklıyor, Çiftçi saklıyor

Komünist açıklıyor, kayyum açıklıyor, Çiftçi saklıyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Tunceli’nin Ovacık ilçesinin Komünist Partili Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, daha önceki yıllarda olduğu gibi, yine kurumun bir yılık gelir- gider ve borç tablosunu, hazırlattığı 7 metrelik afişle belediye binasına astırdı. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ısrarla belediyenin gelir ve gider tablosunu saklamakta ısrar ediyor.

Viranşehir Kayyum Belediyesi Türkiye’de belediyecilik anlayışında bir ilke imza atarak belediyenin gelir ve giderini halkla paylamıştı. Viranşehir Kayyum Belediyesi’nin yaptığı bu faaliyet birçok kesim ve bürokrat tarafından kadir ve saygıyla karşılanmıştı.

Viranşehir Kayyum Belediyesi’nden sonra Tunceli’nin Ovacık ilçesinin Komünist Partili Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kurumun bir yılık gelir- gider ve borç tablosunu, hazırlattığı 7 metrelik afişle belediye binasına astırdı. Türkiye’de Viranşehir Kayyum Belediyesi ve Ovacık Belediyesi’nin bu faaliyetleri belediyeciliğin en güzel şeklini yansıttı.

Her toplantı da kendisine yöneltilen, “Büyükşehir gelir ve gider tablosu neden açıklanmıyor?” sorusunu cevapsız bırakan ve bu tür sorulardan kaçınan Nihat Çiftçi ise bir türlü gelir ve gider tablosunu açıklamadı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan