Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Hakan Keşküş gençlerin hayatını tehlikeye atıyor!

Hakan Keşküş gençlerin hayatını tehlikeye atıyor!

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sportif faaliyetlere destek olmak yerine yaptıklarıyla ve de imza attığı kararlarla gençlerin hayatını tehlikeye atıyor.

Her seferinde gençliğin yanında olduklarını vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, son zamanlarda gençlerin hayatını tehlikeye atıyor. Şanlıurfa’da ortaokulda okuyan kız çocukları için basketbol turnuvası düzenlendi. Basketbol Turnuvası 11 Nisan Kapalı Spor Salonu’ndaki cep salonunda oynandı. Ancak müsabakanın oynandığı sahada bir takım bozuklukların olduğu da gözlerden kaçmadı.

Sportif faaliyetler oynanmadan önce parkenin her açıdan güvenli olması gerekirken Hakan Keşküş bünyesindeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bu kuralın dışında kaldı.

Öyle ki müsabakanın oynandığı parkede büyük deliklerin olduğu dikkatlerden kaçmadı. Yetkililerden alınan bilgilere göre ise, maç öncesi durumun Keşküş’e bildirildiği ancak Keşküş’ün gençlerin hayatını tehlikeye atmak pahasına müsabakanın oynanmasına izin verdiği öğrenildi.

Yaşanan duruma tepki gösteren antrenörler kızların olası bir durumda deliğe takılmaları halinde ciddi sakatlıklar yaşayacaklarını ifade ettiler.

Yaşanan bu skandalın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ne tür bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan