Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Çiftçi Urfaspor’u eleştirmeden önce tarihe baksın!

Çiftçi Urfaspor’u eleştirmeden önce tarihe baksın!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, son birkaç haftadan bu yana Şanlıurfaspor’u eleştiriyor. Ancak Çiftçi’nin Şanlıurfaspor’un ne zaman kurulduğundan haberi yok.

Son birkaç haftadan bu yana Nihat Çiftçi birden Şanlıurfaspor’a yüklenmeye ve eleştirmeye başladı. Daha önce Urfaspor hakkında tek kelime etmeyen Çiftçi’nin nedense birkaç haftadan bu yana Şanlıurfaspor’a yüklenmeye başlaması kentte birçok kişinin tuhafına gitti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, geçen gün kentte faal olarak görev yapan 8 gazeteyi toplayarak bir açıklama yaptı. Çiftçi açıklamasında Urfaspor’u bombardımana tuttu.

Çiftçi Urfaspor’u yerden yere vurarak, “Ama şehrin sorumlu kişileri olarak her zaman bu karşımızda duruyor. 1969 yılında kurulan takımımız ve 52 yıllık bir tespit yapacağım, sorun 52 yıldır aynı sorundur. Yani birinci lige gitseniz aynı, ikiye gelseniz aynı hata süper lige gitseniz bile sorun aynı sorun. Yani bunlar şehirde yanlış işlerin yapılmasına da yol açıyor. Geçmişte de yol açmış şimdide yol açabilir. Çok hak verilmiş diyelim Şanlıurfaspor’dan dolayı verilmiş, yani kangren haline gelmiş durumda.” dedi.

Nihat Çiftçi’nin açıklaması her ne kadar manidar görünse de 49 yıl önce kurulan Şanlıurfaspor’a 52 yıllık tespit yapması fazlasıyla da ironik olarak karşılandı. Nihat Çiftçi’ye göre Urfaspor 52 yıl önce kurulmuş olsa da aslında Şanlıurfaspor 1969 yılında yani 49 yıl önce kuruldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan