Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İnsani Yardım Platformu Başkanı Gerem’den Teşekkür

İnsani Yardım Platformu Başkanı Gerem’den Teşekkür

(Ruha Haber Ajansı-RHA) Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, sınır ötesindeki Suriyeli ve yerli mazlumlara emek veren ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Gerem, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,”Yardımlar devam ediyor, yapmış olduğumuz yardım çalışmaları sonucunda gerek sınır ötesi ve gerekse ilimiz sınırları içinde yaşayan mağdur ve mazlumların gönüllerine sevinç sofralarına bereket olacak rahmet damlaları gibi deryalara dönüşecek iyilik tırlarımız lojistik merkezimize ulaştı.

 

 

 

 

 

Bu yardım çalışmalarında bizlere destek olan başta Bakanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya Vekilimiz M.Ali Cevheri Beye, BİM Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş Beye, Ankara Valisi Ercan Topaca, Bursa Valisi İzzetin Küçük Beye, Konya Valisi Yakup Canbolat Beye, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Beye, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Beye, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Beye, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Beye, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer Beye, Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve Cemil Yaman Beylere, Bursa Milletvekilleri Bennur Karaburun ve Emine Yavuz Gözgeç Hanım Efendilere, Malatya Milletvekili Öznur Çalık Hanım Efendiye, A101 Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Aydın Beye, Her Zaman Bürokratik Desteklerini Esirgemeyen Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin Beye Lojistik Destek Veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Nihat Çiftçi Beye, emeği katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan