Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Vekil Cevheri’den esnaf ziyareti

AK Vekil Cevheri’den esnaf ziyareti

 AK Şanlıurfa Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, Haliliye’de bulunan esnafları ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Ali Cevheri, “27. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı”nın ardından Haliliye ilçesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

24 Haziran 2018 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri nedeniyle, Milletvekili adayları belirlenen ayrı ayrı bölgelerde esnaf ziyaretlerini ayrı ayrı sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, 24 Haziran seçim çalışmalarına Haliliye ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sürdürdü.

Vatandaşlarla selamlaşıp, varsa sorunlarını ve taleplerini alan AK Vekil Cevheri, 24 Haziran’da oylarını AK Partiye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vermeleri ricasında bulunduklarını belirterek, bu seçimin çok önemli olduğunu, çünkü yeni bir sisteme geçileceğini, Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ülkemizin, milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için 16 yıldır yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi için oyların mutlaka Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye verilmesi gerektiğini söyledi.

AK Vekil Cevheri, vatandaşların varsa sorunları ve taleplerini de ilgililere ileteceklerini ve takipçisi olacaklarını belirtti.

AK Vekil adayı Cevheri’ye AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven’in yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Sami Özbek ve İlçe Kadın Kolları üyeleri ile İlçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Haliliye ilçesinde esnaf ziyaretinin ardından parti tarafından verilen toplu iftar programına katıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan