Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / MHP’li Yıldız’dan Kırsala Çıkarma

MHP’li Yıldız’dan Kırsala Çıkarma

(Ruha Haber Ajansı RHA)-MHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Halit Yıldız, Kırsal’da vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar Yıldız’a yoğun ilgi gösterdi. 
24 Haziran’da yapılacak seçimlerde MHP Şanlıurfa milletvekili adayı gösterilen Halit Yıldız’a, parti üyeleri ve parti yöneticileri eşlik etti.Bini-İcil Kırsal Mahallelerinde bulunan vatandaşları ziyaret eden MHP’li Yıldız, Vatandaşlarla sohbet etti.Bini-İcil kırsal mahallelerini tek tek dolaşan ve vatandaşların sıkıntılarını not eden Yıldız, halk tarafından ilgi ile karşılandı.

Vatandaşların beklentileri, sorun ve sıkıntılarını dinleyen Yıldız, MHP’li Adaylara halkın fırsat vermesi durumunda tüm sıkıntıların üstesinden gelebileceğini Yıldız, halktan biri olarak halkı temsil etmeye aday olduğunu ve bu konuda vatandaşlardan destek beklediğini dile getirdi.

Yıldız, “Kırsalda halkın MHP’li adaylara İlgi ve teveccüh beklentilerimizin çok üzerinde halkın bu seçimde sürpriz yapması Şanlıurfa’dan Milliyetçi Hareket olarak bizleri gerçekten meclise göndermeye kararlı olduklarını gördük. Bu anlamda bizlere çok büyük görev düşüyor.”dedi

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan