Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Gazeteciler Faraç ve Dodanlı Şanlıurfaspor’u değerlendirdi

Gazeteciler Faraç ve Dodanlı Şanlıurfaspor’u değerlendirdi


RHA AJANS’ın YouTube ve Facebook hesabından canlı olarak yayınlan ‘Ruha’da Spor Gündemi’ programında Gazeteci Ömer Dodanlı’nın konuğu TV programcısı ve gazeteci Arif Faraç old
u.

RHA AJANS’ın YouTube hesabından canlı olarak yayınlan ‘Ruha’da Spor Gündemi’ programında Gazeteci Ömer Dodanlı’nın konuğu TV Programcısı ve gazeteci Arif Faraç oldu.

Faraç ve Dodanlı gündemde yer alan Şanlıurfaspor kongresi, başkan adayları, üyelik durumları ve Şanlıurfaspor borç durumu ile kalıcı gelir konularına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gündemi oluşturan olayların perde arkasında yaşananlarını enine boyuna konuşan gazeteciler Faraç ve Dodanlı; Şanlıurfaspor gündemini Şanlıurfalılarla paylaştı.
Öte yandan programa canlı telefon bağlantısı ile katılan ve adaylık süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Edessa TV Spor programcısı ve eski Şanlıurfaspor kaptanı başkan adayı Nihat Çakır adaylık ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan