Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmaları yapılıyor

Kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmaları yapılıyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilçe belediyesi çevre koruma ve kontrol müdürlüğü ekiplerince sıcak havaların artmasıyla birlikte ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde ve kırsal mahallelerde haşerelere ile mücadele çalışmaları kapsamında gece saatlerinde ilçe merkezinde ilaçlama çalışmalarını yürüten ekipler gün içerisinde ise kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal mahallerde bulunan ev ve ahırlarda ilaçlamanın ya ayları boyunca aralıksız devam edeceği belirtildi. Konuyla ilgili çevre koruma ve kontrol müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi. “ Sıcakların artmasıyla birlikte, halk sağlığının korunması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve bir çok bulaşıcı hastalığı kontrol altına almak amacıyla ilçemizin merkez ve kırsal mahallelerimizde gece ve gündüz ilaçlama çalışmamız devam etmektedir, haşere ve böceklere karşı ilaçlama çalışmamız aralıksız devam ediyor, Ayrıca ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde bulunan göletler, pasiftik çukurlar, çöplük alanları, gübrelik alanlar ve ahırlarda düzenli olarak ilaçlama çalışması yapmaktayız” dedi.
Mahalle sakinlerinden Mehmet Kahraman “ Belediye ekiplerinin yaptığı uygulama çok güzel her yeri ilaçlamaları bizi haşerelerden kurtarıyor Allah razı olsun” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan