Anasayfa / TÜM HABERLER / Aksoy,Önemli Olan Gönüllerde Yer Almaktır

Aksoy,Önemli Olan Gönüllerde Yer Almaktır

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Fatih Aksoy Bozova ilçesindeki seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

AK Aday Mehmet Fatih Aksoy, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ile birlikte ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek 24 Haziran öncesinde memleketin geleceği adına destek istediler. Ziyarette Bozova halkının yakın ilgi ile karşılaşan Aksoy, ” Özelde Bozova’ya Genelde ise Şanlıurfa’ya Hizmet etmek istiyorum” dedi.

Aksoy, Bozova’da Birlik Ve Beraberlik İle Güzel İşler Başaracağız


Bozova da birlik ve beraberlik ile güzel işler başaracaklarının altını çizen AK Aday Mehmet Fatih Aksoy, ” Seçim çalışmalarımda her zaman vurguladığım bir husus var ben sadece Bozova ilçesinin değil tüm Şanlıurfa’nın vekili olmak için bu yola çıktım ve Allah’a şükürler olsun ki  Şanlıurfa’nın sorunlarını  çözecek kapasite, kabiliyet ve ehliyete sahibiz. Bozova ilçesi ile ilgili içimde bir ukde var ben özelde Bozova’ya genelde ise Şanlıurfa’ya hizmet etmek istiyorum. Şanlıurfa olarak biraz hayata bakış açımızı siyasi zihniyetimiz değiştirmemiz lazım, birini eleştirirken kişisel meseleler üzerinden değil memleket meselesi üzerinden eleştirmemiz gerekiyor yoksa kişisel mesele üzerinden bu işi yaparsak hiç bir noktaya varamayız. Bizim bölgenin insanın gönlünde yer almak kolay değildir ve bu 3,5 ayda 1 yılda olacak bir iş değil ama bir kerede o gönüle girmeyi başardınız mı artık kimse sizi oradan çıkaramaz ve Allah’ın izniyle bizler Bozova da bu birlik ve beraberlik ile güzel işler başaracağız” şeklinde konuştu.

 Seçim Bürosunun açılışında konuşan AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ise “Mehmet Fatih Aksoy kardeşimin Bozova’nın hizmetkarı olacağını biliyorum, Bozova’da yapılacak çalışmalar ile ilgili herhangi bir geri adım atmayacağını da biliyorum ve bu konuda kendisine sonsuz güveniyorum. Bozova halkına gecenin bu saatinde yanımızda olduğu için Bozova’nın partisi olan AK Partiye sahip çıktığı için ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan