Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Demirkol,İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yanında Oluyor

Başkan Demirkol,İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yanında Oluyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Şanlıurfa Aşevi Derneğine bin 21 adet gıda yardım kolisi verdi. Gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere dağıtan Başkan Demirkol, hayra vesile olan herkese teşekkür etti.

Şanlıurfa Aşevi Derneğinden yardım alan bin 21 aileye, Haliliye Belediyesinden destek geldi. Hazırlanan gıda kolileri, dernek yetkililerine teslim edilerek, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı sağlandı. Başkan Fevzi Demirkol da, bu kapsamda Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Ali Topal ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, dernek binasında bulunan ailelerle göüşerek, gıda kolilerini teslim etti. Ailelere, Haliliye Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Demirkol, desteklerinin de devam edeceğini belirtti.

“Haliliye Belediyesi olarak 2014 yılından bu tarafa Şanlıurfa Aşevi Derneğinin çorbasında bizim de tuzumuz olsun misali katkılarımız olmuştur” diyen Başkan Fevzi Demirkol, yardıma ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Aşevi Derneğindeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere bin 21 adet gıda kolisinin teslimini yaptık. Geçmiş yıllarda da, aynı şekilde desteklerimiz oldu. Desteklerimiz sadece Ramazan Ayına özel değil. Burada ihtiyaç sahiplerine dağıtılan ekmeklerden 950 bin adedini Haliliye Belediyesi olarak temin ettik. Yardımlarımızı Türkiye Cumhuriyet Devletinin bütçesinden sağlamaktayız. Allah devletimize zeval vermesin. Rabbim, ailelerimizin muhtaçlığını bir an önce sona erdirsin. Geçmişten bugüne emek veren Şanlıurfa Aşevi Derneği yöneticilerinden Ali Topal ve Aziz Kutluay hocamın şahsında tüm ekibine teşekkür ediyorum.”

 

Şanlıurfa Aşevi Derneği Başkanı Ali Topal ise, “Değerli Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyorum. Her zaman bizim yanımızdadır. Bizden fazla Aşevini düşünüp, yardım eden, fakire, fukaraya babalık yapan bir başkanımızdır. Buradan yardım alan kardeşlerimiz ve yönetim kurulum adına başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfa Aşevi Derneği Yönetim Kurulu üyesi Aziz Kutluay da, “Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, her zaman bize destek vermiştir. Kışın ortasında bile bize gıda kolisi yardımı yaptı. Fakir, fukaranın yüzü gülüyor. Allah kendilerinin de yüzünü güldürsün” diye konuştu.

 

Açıklamaların ardından Başkan Demirkol, Aşevindeki ailelerle görüştükten sonra bölgeden ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan