Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / HDP’nin Adayları Urfa’yı Adım Adım Geziyor

HDP’nin Adayları Urfa’yı Adım Adım Geziyor

HDP’nin Urfa Milletvekili adayları kent ve ilçe merkezleri ile bunlara bağlı kırsal mahallelerde deyim yerindeyse adım adım gezerek seçmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

24 Haziran seçimler günlere kala heyecan ve coşkunun yükselmeye devam ettiği kentte çalışmalarına Siverek ilçesinde devam eden vekil adayları Bişar Tüysüz, Songül Arpa ve Nusrettin Maçin ilçe merkezinde kendilerini sevgi gösterileriyle karşılayan esnaf seçmenleri ziyaret ettiler. İlçe merkezine bağlı mahallelerde yapılan çalışmaların ardından adaylar kırsal mahallelere çıkarak burada da akşam saatlerine kadar ziyaretlerini devam ettirdi.

Adaylardan Aliye Kızıldamar ve İsmail Kaplan ise yine aynı şekilde Viranşehir ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Kayyum atanan belediyeler arasında bulunan Viranşehirli seçmenler iradelerine en konulmasının cevabını 24 Haziran’da sandıkta verme sözlerini yinelerken, adayların burada ki çalışmaları tüm gün sürdü.

Ceylanpınar ilçesinde ise bugün Vekil Adayları Ayşe Sürücü ve Nimetullah Erdoğmuş vardı. İlçe merkezi ve kırsal mahalleler arasında adeta mekik dokuyarak çalışmalarına aralıksız devam eden Sürücü ve Erdoğmuş ; Işıklar, Yüksektepe ve Saraçeşme köylerinde farklı kesimleri temsil eden bazı kanaat önderleri ile görüşmeler yaptı.
Diğer iki aday Ömer Öcalan ve Mehmet Şerif Bendaş’ta merkez ilçe olan Eyyübiye’de oldukça verimli bir çalışma yürüttü. Çok sayıda seçmenle bir araya gelen adaylar ülkenin sürüklendiği kötü gidişata dur demek için tek çare olan HDP’ye destek istediler.
Öte yandan HDP İl Seçim Komisyonu tarafından hazırlatılan Selahattin Demirtaş afişleri kentin bir çok noktasında ki billboard panolarında yerini aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan