Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Özyavuz, Ülkü Ocakları Geleneksel İftarına Katıldı

Özyavuz, Ülkü Ocakları Geleneksel İftarına Katıldı

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz Şanlıurfa ülkü ocaklarının her yıl düzenlediği geleneksel Fırat yılmaz Çakıroğlu iftar sofrasında vatandaş ve Türk Kamusen il temsilcisi Hikmet Karakuş ile yönetim kurulu üyeleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet edip orucunu iftar çadırında açan Özyavuz iftar sonrası Türk Kamusen il temsilcisi ve yönetim kurulu üyeleri ile çay içip gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İbrahim Özyavuz cumhur ittifakını, gerekliliğini MHP’nin seçim beyannamesini ve önümüzdeki 24 haziran seçimleri ile ilgili Türk Kamusen yönetimine değerlendirmelerde bulundu. Özyavuz yaptığı açıklamada,
‘,Bugün vatandaşlarımız ve Türk Kamusen il temsilcisi sayın Hikmet Karakuş ve yönetim kurulu üyeleriyle iftar sofrasında bir araya geldik. Önümüzde çok önemli kritik bir seçim var MHP olarak ilk önceliğimiz cumhur başkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda seçmek. İkinci önceliğimiz MHP’nin parlamentoda milletvekili sayısını arttırmak. Cumhur ittifakı Türkiye Cumhuriyetinin bekası açısından çok önemli MHP ve AKP’nin bu ittifaka zarar verecek söylemlerden kaçınması lazım. Biliyorsunuz sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz günlerde bu konuya değinerek ‘’Cumhur ittifakı zarar görürse milletimiz kaybeder’’ diyerek bu konunun önemine değindi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan