Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET /   AK Aday Toru, Engelli ve Aileleriyle İftarda Buluştu

  AK Aday Toru, Engelli ve Aileleriyle İftarda Buluştu

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru tarafından geleneksel hale getirilen engelliler iftar programı bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Eyyüp Peygamber Makamı arkasındaki Eyyübiye Bedensel Engelliler Derneği üyeleri ile iftar sofrasında bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru’ya AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti İl Yönetimi ve Kadın Kolları eşlik ederken iftar programına, Eyyübiye Bedensel Engelliler Derneği üyeleri ve aileleri katıldı.

 

Eyyübiye Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İmam Karadaş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru’ya teşekkür ederek iftar programını her yıl hiç aksatmadan düzenleyen ve kendilerini unutmayan toru ve ailesine teşekkür etti.

 

Yıllardan buyana engelli kardeşlerimizle aynı sofrada ramazan ayında iftar yapmayı bir gelenek haline getirdik diyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Toru ise “Mevlam ömür verdikçe bu geleneği devam ettirmek istiyoruz. Talebimiz sadece dua” diye konuştu.

 

AK Aday İbrahim Toru’nun sergilediği bu örnek davranıştan dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise herkesi böylesine duyarlı eylemlere davet etti.

 

Engelli vatandaşlar ise kendilerini her zaman destekleyen ve yalnız bırakmayan İbrahim Toru’ya teşekkür ederek dualarının onunla olduğunu belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan