Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / “Haramlar kanunla koruma altına alınmış”  

“Haramlar kanunla koruma altına alınmış”  

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Emin Güneş, Allah’ın yasakladığı haramların kanunla koruma altına alındığını söyledi.

 

HÜDA PAR Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanlığı, iftar programı düzenledi. Programa HÜDA PAR Şanlıurfa milletvekili adayları Av. Emin Güneş, Lokman Yalçın, Rüstem Çakmak, Haliliye İlçe Başkanı Ali Durmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan program, ardından ezanın okunmasıyla iftarlarını açıldı. İftardan sonra HÜDA PAR Milletvekili Adayı Av. Emin Güneş, bir konuşma gerçekleştirdi. Güneş, HÜDA PAR’ın maddiyattan çok, maneviyata önem verdiğinin altını çizdi.

 

İnsanlarımızın maneviyat boşluğu içinde yuvarlandığı, ailelerin parçalandığı ve aile huzurun yok olduğu bir dönemde; yüksek binalar yapmayı marifet saymadıklarını belirten Güneş, bizim için asıl maksadın ahiret kazancı olduğunu ve böyle bir projenin başka bir partide görülmediğini ekledi.

 

“Siyaseti ibadet bilinciyle yapıyoruz”

 

“Siyaseti ibadet bilinciyle yapıyoruz.” diyen Güneş, “Peygamberimiz, ‘Bir saat adaletin 60 yıl nafile ibadetten daha hayırlı’ olduğunu söylüyor. Bizim gayeniz, amacımız adil yöneticiler olarak insanlara, hizmet etmektir. Biz şuna inanıyoruz, Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ‘Bir toplumun, ümerası ve uleması ifsat olursa, o toplum bozulur. Islah olursa, o toplum ıslah olur.’ diyor. Bizim şu anda, adil, muttaki, imanlı, Salih ümeraya ihtiyacımız var, hem de çok acil.” şeklinde konuştu.

 

Allah’ın (celle celaluhu) haram kıldığını kanunla korumaya alındığına dikkat çeken Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Toplumu ifsat eden içki, kumar, faiz ve fuhuş devletin koruması, kanuni güvencesi altında. Bunlar, bizim korumakla yükümlü olduğumuz 5 asli olmazsa olmazlarımızı tehdit ediyor. İçki, kumar, fuhuş ve faizin olduğu bir toplumda, can, mal, akıl, nesil ve din güvenliği olmaz.”

 

Program yapılan dua ile nihayete erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan