Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Harran Tıp’ta İstifa depremi Sürüyor…Neden İstifa Ediyorlar Sorumlu Kim?
Harran Tıp'ta İstifa depremi Sürüyor...Neden İstifa Ediyorlar Sorumlu Kim?

Harran Tıp’ta İstifa depremi Sürüyor…Neden İstifa Ediyorlar Sorumlu Kim?

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Emre Erkuş’tan sonra Tıp Fakültesi’nde Başhekim Yardımcıları Abdullah Solmaz ile Mehmet Reşat Ceylan’ın da istifa etmesi kamuoyunda deprem etkisi yarattı.

İSTİFALARLA İLGİLİ KAMUOYU HENÜZ BİLGİLENDİRİLMEDİ
Harran Üniversitesi, Tıp Fakültesi’nde istifa eden başhekim Emre Erkuş’tan sonra yardımcıları Abdullah Solmaz ve Mehmet Reşat Ceylan’da istifa etti.Bu istifalarla birlikte Harran Üniversitesi rektörlüğü ve basın biriminden her hangi bir açıklamanın olmaması ise kafalarda soru işareti oluşturuyor?

REKTÖR TAŞALTIN SUSUKUNLUĞUNU KORUYOR
Ruha Ajans olarak görüşüne başvurduğumuz Harran Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın,niye istifa etmişler, nedir, ne değildir öğrenmeye çalıştık. Ancak rektör Taşaltın istifalarla ilgili yanıt vermedi.İstifalarla ilgili her hangi bir açıklama yapmayarak suskun kalmayı tercih etti.

TIP FAKÜLTESİ’NDEN KAÇAN KAÇANA,ŞİMDİYE KADAR EN AZ 20 DOKTOR HARRAN TIP’TAN AYRILDI

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi 600 yataklı Hastanenin hizmete girmesiyle birlikte yaklaşık 20 doktorun hastaneyle yollarını ayırdığı öğrenildi.

İşte Hastaneden ayrılan doktorlardan bazıları;

Harran Tıp Fakültesinde dahiliye, göz, göğüs, çocuk, Kulak Burun Boğaz, Radyoloji,Anestezi bölümlerinde ayrılan doktorların bir kısmı il dışına gittiği bazılarının da özel hastanelere geçiş yaptığı öğrenildi. Hastanenin taşınma aşamasında ve taşındıktan sonra ayrılan doktorlar bazıları arasında Anesteziden Doç. Dr. Şaban Yalçın, Harun Aydoğan, Göz bölümünde Prof. Dr. Mustafa Güzey,Halit Oğuz, Doç. Dr. Ali Akal, Göğüsten Prof. Dr. Mehmet Gencer, Yrd.Doç Dr. Şamil Günay, Yrd.Doç. Dr. Funda Yalçın, Radyolojiden Doç. Dr. Ekrem Karataş, Kulak Burun Boğazdan Doç. Dr. Ümran Şan, Çocuk bölümünden Doç. Dr. Ali Ataş, Cemalettin Dost Zeyrek, Ürolojiden Yrd. Doç. Dr. Bülent Katı, Dahiliyeden Doç. Dr. Turgay Ulaş bulunuyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan