Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / HDP Milletvekili Adayları Gezmedik Yer Bırakmıyor

HDP Milletvekili Adayları Gezmedik Yer Bırakmıyor

HDP’nin Urfa Milletvekili adayları kent merkezi ve ilçelerinde oluşturdukları dönüşümlü çalışma programı kapsamında seçmenlerle bir araya gelmeye devam etti. Gittikleri her yerde görülmeye değer bir coşkuyla karşılanan adaylar Urfa’nın yüklendiği tarihi misyonu 24 Haziran’da yerine getireceği konusunda hemfikir.

Bugün ki çalışama programı kapsamında Siverek ilçesi ve ona bağlı kırsal mahalleleri ziyaret eden adaylar Ömer Öcalan ve Bişar Tüysüz’ün ilk çalışma alanı Karacadağ’ın eteklerinde bulunan Eğriçay Mahallesi oldu. Her yerde olduğu gibi HDP adaylarını yine yöresel kıyafetleriyle, zafer işareti ve HDP bayraklarıyla karşılayan kadın ve çocuklar oldu. Yapılan onlarca mahalle ziyaretinde halk toplantısı şeklinde yürütülen çalışmalarda adaylar yurttaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinleyerek ve karşılıklı görüş alış verişinde bulundular.

HDP’nin Urfa kadın adaylarından olan Aliye Kızıldamar’ın bugün ki çalışma adresi ise Halfeti ilçesi ve ona bağlı mahalleler oldu. HDP İlçe yöneticilerinin de refakat ettiği Kızıldamar Zaxber, Haftar ve Golesor mahallerinde seçmenlerle bir araya geldi. Kızıldamar halkın emek ve çabasının bu topraklara barış ve huzur getireceğine inandığını ,mecliste bunun savunucuları olacaklarını belirtti.

Adaylardan Yusuf Yetim Bozova ilçesinde Taşlıdere Mahallesinden başladığı seçim çalışmasına akşam saatlerine kadar diğer mahallelerde de sürdürerek seçmenlerden HDP’ye destek istedi.

Urfa merkez ilçelerinde çalışan adaylar İsmail Telli ve Orhan Özkan Urfa Oto Galericiler Esnafını Ziyaret etti. Daha sonra Haliliye ilçesinde esnaf ve aile ziyaretlerinde devam eden Telli ve Özkan gün boyu sürdürdükleri çalışmalarda esnaf ve genel olarak tüm halkın AKP’nin kötü yönetimi nedeniyle umutsuzluk derecesine varan sıkıntılar yaşadığına dikkat çekerek HDP’nin tüm kesimler için umut ışığı olduğunu gözlemlediklerini belirtti.

Teli ve Özkan gibi kent merkezinde çalışma yürüten diğer adaylar Songül Arpa ve Nusrettin Maçin Karaköprü ilçesinde 35 metre caddesi esnafını ziyaret ettiler.

Ceylanpınar içesinde ki çalışmalarına akşam saatlerine kadar aralıksız devam eden HDP adayı Mehmet Şerif Bendaş ise ilçe merkezi köylerde aile ziyaretleri gerçekleştirdi. Kavurucu sıcağa rağmen tarlalarda çalışmak zorunda olan kadınların çalıştıkları alanda ziyaret eden Bendaş soğan toplaya kadınlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. HDP’nin tüm sorunların çözüm merkezi konumunda olduğunu belirten Bendaş HDP’ye 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan