Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfa’da Takla Atan Otomobilde Mücize Kurtuluş

Şanlıurfa’da Takla Atan Otomobilde Mücize Kurtuluş

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil takla atarak şarampole uçtu.

Şanlıurfa-Karaköprü çevre yolu Abdülkadir Badıllı bulvarında meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil takla atarak şarampole uçtu. Kaza sonrasında otomobilde bulunan sürücü şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza akşam sıralarında Şanlıurfa-Karakoprü çevre karayolu Abdülkadir Badıllı bulvarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ahmet Ercan idaresindeki 01 ELF 63 plakalı otomobil seyir halindeyken, Karaköprü çevre yolu Abdülkadir Bulvarında henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Takla atan otomobil yolun sağında bulunan şarampole uçarak ters döndü. Kaza sonrasında otomobilde bulunan sürücü Ahmet Ercan kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Tedbir için ambulansla Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak burada ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan