Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / 30 Ağustos Zafer Kupası Dart Turnuvası’na yoğun ilgi

30 Ağustos Zafer Kupası Dart Turnuvası’na yoğun ilgi

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’da ilk defa düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Dart Turnuvası’na yoğun ilgi gösterildi.

Şanlıurfa İL genelinde 28-29 Ağustos tarihlerinde ilk defa düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Dart Turnuvasına oldukça yoğun ilgi duyuldu…

2 Gün boyunca devam eden 30 Ağustos Zafer Kupası Dart Turnuvasına çeşitli kategorilerden toplam 108 Sporcunun katılımı ile Karaköprü Sporcu Fabrikası Spor Salonunda Müsabakalarda sporcuların kıyasıya mücadelelerinin sonucunda madalya ve kupaların sahipleri belirlendi.

Ağustos Zafer Kupası Dart Turnuvasında ,
Yıldız Kızlar Kategorisinde Dereceye Giren Sporcular;
1.EDİBE DEMİR
2.ZEYNEP SOFUOĞLU
3.ESMA AKILLI
3.HAZAR ABDULKERİM

Yıldız Erkekler Kategorisinde Dereceye Giren Sporcular;
1.MUHAMMED EMİN DURMUŞ
2.MUHAMMED FURKAN SOFUOĞLU
3.SÜLEYMAN CAN DURMUŞ
3.MEHMET TALAT AĞASLAN

Genç ve Büyük Kızlar Kategorisinde Dereceye Giren Sporcular;
1.GÜL BAHAR COŞKUN
2.BETÜL DEMİR
3.CENNET DEMİR
3.NESRİN ÇETİN

Genç ve Büyük Erkekler Kategorisinde Dereceye Giren Sporcular;
1.SÜLEYMAN CAN DURMUŞ
2.EKREM ENİCÜR
3.MUHAMMED FURKAN SOFUOĞLU
3.MUHAMMED EMİN DURMUŞ

DEMİR:”YETKİKİLERE MÜTEŞEKKİR’LERİMİZ SUNARIZ”

Turnuvanın düzenlenmesinde Sporculara ulaşım imkanı sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye’mize , Ahmet Yesevi Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Şükrü KARADAĞ bey’e ekibine( Sayın Uğur GÜMÜK bey’e), Spor Şube Müdürü Sayın Aziz ÇİFTÇİ bey’e, Şanlıurfa Gençlik Spor Müdürü Sayın Hakan KEŞKÜŞ bey’e, Turnuvanın yapılmasında bize yer imkanı sağlayan Karaköprü Gençlik Spor İlçe Müdürü Sayın Mustafa SORGUÇ bey’e, Desteklerinden dolayı Gençlik Spor Şube Müdürlüğü Sayın Murat ÖNEN bey’e ve Mustafa BAĞIŞ bey’e spor ekibine personellerine, Turnuvanın Mimarı Şanlıurfa TBBDF İL Temsilcisi Sayın Halil DURMUŞ bey’e Teşekkürlerini ifade ettiler.

Dart Antrenörü İsmail Demir Ruga ajansa yaptığı açıklamada:”Şanlıurfa’da ilk defa düzenlenen Dart Turnuvasında gençlerimiz ve halkımız tarafından oldukça yoğun ilgi gösterildi.Aynı zamanda halkımız farklı bir Sporla tanışma fırsatını gerçekleştirdi. Bir sonraki hedefimiz ise Şanlıurfa’da Dart turnuvalarının sayılarını arttırıp toplumumuza bu sporun faydalarından istifade etmesini sağlayarak, Dart Sporunu küçük, büyük demeden Şanlıurfa’nın kültürü haline getirerek gençlerimizi koruma, insani değerlerimizi koruma, yeni nesil gençlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde yükselmesine ve buna benzer bir çok güzelliklerin gelişmesine katkıda bulunmaya çalışacağız. Şanlıurfa’yı Dart sporunda daha güzel başarılara taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olmaktan Şeref duyarım.”ifadelerini kullandı.

TBBDF İl Temsilcisi Halil Durmuş yaptigy açıklamada:”İlimizde dart sporunun daha güzel yerlere gelmesi adına öncelikle hedefimiz ilimizdeki kulüplerin sayısını ve lisanslı sporcularımızın sayısını arttırarak kurum ve kuruluşlarımızın destekleriyle birlikte inşallah ilimizde yetişecek olan sporcu kardeşlerimizin Şanlıurfa adını ulusal ve uluslararası düzeyde başarılarla temsil etmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız. Bu konuda bize destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

Antrenör İsmail Demir, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada,”Şanlıurfa’da ilk defa düzenlenen dart turnuvasında gençlerimiz, büyüklerimiz ve halkımız tarafından oldukça yoğun gösterildi. Aynı zamanda halkımız farklı bir sporla tanışma fırsatını gerçekleştirdi. Bir sonraki hedefimiz ise Şanlıurfa’da Dart turnuvalarının sayılarını arttırıp toplumumuza bu sporun faydalarından istifade etmesini sağlayarak, dart sporunu küçük, büyük demeden Şanlıurfa’nın kültürü haline getirerek Gençlerimizi koruma, insani değerlerimizi koruma, yeni nesil gençlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde yükselmesine ve buna benzer bir çok güzelliklerin gelişmesine katkıda bulunmuş olacağız inşallah.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan