Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Biatçı Kent Konseyi, Çevik Kuvvet Projesi ile ilgili suskunluğunu koruyor

Biatçı Kent Konseyi, Çevik Kuvvet Projesi ile ilgili suskunluğunu koruyor

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağındaki çalışmalar durdu. Okulların kısa bir süre sonra açılmasına rağmen herhangi bir çalışmanın yapılmamış olması trafikteki sıkıntıları daha da artıracak gibi. Biatçı Kent Konseyinin yaşanan sorun ile ilgili bir görüş ve fikir belirtmemesi tepkilere neden oldu.

Ödenek ve çeşitli nedenlerle çalışmaların durduğu Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağında, trafik okulların açılması ile birlikte daha da tıkanacak gibi. Alternatif yolların derman olmadığı trafiğe çalışmaların durmasıyla birlikte sorun içinden çıkılmaz bir hal alacak.

Belediyelerin arka bahçesine dönen “Biatçı Kent Konseyi”ne tepki yağıyor. Herhangi bir kayda değer bir görüş ve öneri belirtemeyen biatçı konseyin ne zaman insiyatif alacağı merak konusu.

ŞEHİR SAKİNLERİ BÜYÜK SIKINTI YAŞAYACAK GİBİ

Hazine ve Maliye Bakanlığının kamuda tasarruf tedbirlerini almaya başladıklarını açıklamasının ardından ilk işaret belediyelerden geldi. Belediyelere, aktarılacak kaynağın yüzde 30 oranında azalacağı yazılı olarak bildirilmişti.

Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaların bir an önce bitirilmemesi durumunda şehir halkı daha çok sıkıntı yaşayacak gibi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan