Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Hasta Almaya Giden 112 Sağlık Ekiplerine Bıçaklı Saldırı

Hasta Almaya Giden 112 Sağlık Ekiplerine Bıçaklı Saldırı

(Ruha Haber Ajansı RHA)Şanlıurfa merkez Karaköprü ilçesine ihbar üzerine giden 112 Sağlık ekipleri bıçaklı saldırıya uğradı.

Olay,gece geç saatlerde Şanlıurfa Merkez Karaköprü kilçesi Narlıkuyu Mahallesi 6187 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, yüksek tansiyon vakası için olay yerine ambulans sevk edildi. Fırat A. yönetimindeki ve içerisinde Acil Tıp Teknisyeni Hüseyin Y., hemşire Neslihan Ç.’nin bulunduğu ambulans olay yerine geçti. Bu sırada bina girişinde bekleyen ve ismi öğrenilmeyen hasta yakını, sağlık ekiplerinin geç geldiğini öne sürerek sağlık ekipleriyle tartıştı.

Çıkan tartışmada Hüseyin Y. bacağından yaralanırken, hemşire Neslihan Ç. ise bileğinden yaralandı.İsmi öğrenilemeyen bıçaklı saldırgan olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Meslektaşları tarafından olay yerinde yaralı sağlık ekiplerine ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Polis bıçaklı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan