Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa’da Eğitim Öğretim Yılı Sancılı Başladı !

Şanlıurfa’da Eğitim Öğretim Yılı Sancılı Başladı !

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa’da 2018-2019 eğitim-öğretim yılı bugün başladı. Şanlıurfa’da 800 bin öğrenci ders başı yaptı.Veliler, okulların önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da çeşitli sorunlarla açıldığını ifade etti.

Şanlıurfa’da GAP Vadisinde yapılan eğitim kampusü ile birlikte bir çok okul kent merkezinden şehir dışına taşındı.Kampuse taşınan okullar eksiklerle birlikte eğitim-öğretime sancılı bir şekilde başladı.

OKULLARDA BİR ÇOK EKSİK VE SORUNLAR MEVCUT
Milli Eğitim ,eğitim kampusundeki eksiklikleri hala gideremedi.İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri buradaki eksiklikler konusundakai sorumluluğunu hala yerine getirememiş.Ruha Ajansa konuşan veliler:” Okul binaları şehir merkezi dışına taşınmasına taşındı,ancak taşınan bu okullarda hala yeterli öğretmen yok. Bunların yanında okul pansiyonunda hala öğrenciler yerleştirilmemiş, kantinler hala faal durumda değil,okulun inşaat sonrası temizliği yapılmamış. Öğretmenler, öğrenciler, veliler açısından yine sancılı bir eğitim öğretim yılının başlangıcını birlikte yaşıyoruz.Milli eğitim kampüste yer alan okulların bir çok eksiğini tamamlamamış,sorumlulğunu yerine getirmemiş.Sayın Valimiz Abdullah Erin’in bu eksikliklerin giderilmesini ve denetlenmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan