Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Başvurular Başladı

Başvurular Başladı

“Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” Projesi Başvuruları Başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığının yürüttüğü Şehirler ve Kültürler – Yörelerimiz projesinin başvuruları başladı.
Gençlerin tarihi ve kültürel yönden zengin çevre illerle kendi il ve ilçelerini daha yakından tanımaları, buralarda yaşayan akranlarıyla tanışmaları ve gençler arasında diyaloğun arttırılmasına katkı sağlanması amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda merakla beklenen Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz Projesi gençlerle buluşuyor.
Proje kapsamında Mardin, Diyarbakır, Gaziantep illerine günübirlik geziler düzenlenecektir. İllerde ise mihmandarlar ve profesyonel rehberler eşliğinde tarihi ve kültürel mekânların ziyareti, gidilen yere dair tarihi değerlerin gençlere aktarılması, üniversite yerleşkesi ziyaretleri, gönüllülük faaliyetleri, kurum ve şehitlik ziyaretleri yapılmaktadır.
Tamamen ücretsiz olarak 81 ilde hayata geçirilen “Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” projesinden, 14-29 yaş grubu arasında gençler yararlandırılacaktır. Şanlıurfa’da projeden bu yıl 2 bin 244 gencin istifade etmesi hedeflenmektedir.
Başvurular İl ve ilçelerimizde faaliyet gösteren Gençlik Merkezlerimizde ve http://sehirlervekulturler.gsb.gov.tr/BasvuruFormu.aspx adresinden yapılabilecektir.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan