Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Vekil Özyavuz’dan Liyakat vurgusu

Vekil Özyavuz’dan Liyakat vurgusu

Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk 19 Eylül 2018 günü 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve bir dizi açılış ve ziyaret için Şanlıurfa’ya geldi.
Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin ve ilgili bürokratlar, il milletvekilleriyle başta Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü olmak üzere bir dizi açılış yaptılar.
MHP MYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Sayın İbrahim Özyavuz’da Bakan Ziya Selçuk Beye eşlik ettiler. Ziyaretler sırasında Sayın Özyavuz, ‘’Şanlıurfa’mızın genç nüfusu ağırlıktadır. Onun içinde ilimizde eğitim çok önemlidir. Sayın Bakanın ziyareti ilimiz ve bizler için önemlidir. Bu sebeple Sayın Bakan Ziya Selçuk’a bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Dedi.
Eğitim Kadrolarında Liyakat
Sayın Özyavuz açıklamasının devamında ‘’Şanlıurfa’mızda devlet kadroları siyasi baskı ile bazı kesimleri iş için değerlendirmektedirler. Geleceğimiz evlatlarımızı yetiştirecek olan kadrolar ‘’öğretmen ve yöneticilerde’’ liyakat ön planda olmalıdır. Liyakat ilkesinden uzaklaşırsak eğitim öğretim siyasallaşır. Bu da eğitimi ve öğretimi düzgün almamış gençler yaratır. Bu maksatla Sayın Bakanında bu doğrultuda görüş ve kararlılığı bizleri heyecanlandırmıştır. Sayın Bakan ve şahsımın aynı fikirde olması Şanlıurfa Milli Eğitiminin işin ehli liyakatli öğretmen ve yöneticilerle çalışacağının göstergesidir.’’ Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan