Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başhekim Prof.Dr.Altay:”Yan Dal Doktor Sıkıntımız Var”

Başhekim Prof.Dr.Altay:”Yan Dal Doktor Sıkıntımız Var”

Ruha Haber Ajansı/RHA)-Harran Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr.Altay Basınla Buluştu.


Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yeni göreve gelen Başhekim Prof. Dr. Mehmet Akif Altay,Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.


Basınla bir araya gelerek hastanedeki sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde yeni göreve gelen Başhekimi Prof. Dr.Mehmet Akif Altay, basınla bir araya gelerek hastane ve sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.

”YAN DALLARDA DOKTOR SIKINTISI VAR”


DSİ Misafirhasei yemek salonunda düzenlenen toplantıya;”Harran Üniversitesi (HRÜ)Tıp Fakültesi Başhekim Prof. Dr.Mehmet Akif Altay,Araştırma ve Uygulama Hastanesi olarak hastalara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, yan dallarda doktor bulmamaktan yakındı. Başhekim Prof. Dr.Mehmet Akif Altay hastane olarak diğer illere sevk edilen hastaların sayısında düşüş yaşandığını sevklerin de çocuk yan dalları hastalıklarıyla ilgili olduğuna dikkat çekerek, “Çocuk bölümünde yan dalısıkıntımız var, Hocalar niye burada tutulamıyor, niyeŞanlıurfa’ya gelmiyor, bunun üzerinde durmamız gerekiyor.Elimizden geldiğince uzman hekimlerimizin sayısını arttırmaya çalışacağız” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan