Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Çiftçi’den Çevik Kuvvet Projesi’ne Yönelik Açıklama

Çiftçi’den Çevik Kuvvet Projesi’ne Yönelik Açıklama

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Çevik Kuvvet Projesi ile ilgili konuşan Çiftçi,”Karayolları, yüklenici firma ve belediyemiz tarafından yürütülen çalışmalar sürüyor. Kavşağının ilk etabı Şubat 2019’da açılacak.”diye konuştu.

Çevik Kuvvet Projesi ile ilgili çalışmalar karınca misali yürüyor. Ama ortaya çıkan bu manzaradan da en çok vatandaşlar ve sürücüler, muzdarip. Çevik Kuvvet, İpekyol Kavşağı ve Narlıdere Kavşağındaki çalışmalar da yavaş da olsa yürüyor.

NARLIDERE KAVŞAĞI 10 GÜN SONRA TRAFİĞE AÇILIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yürütülen projelerle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, Narlıdere Kavşağı’ndaki çalışmaların 10 gün sonra sona ermesinin ardından yolun trafiğe açılacağını belirtti.

ŞUBAT 2019’DA TRAFİĞE AÇILACAK

Çevik Kuvvet Projesi ile ilgili soruya da açıklama yapan Çiftçi,”Karayolları, yüklenici firma ve belediyemiz çalışmalarını sürdürüyor. Kavşağının ilk etabının ise Şubat 2019’da trafiğe açılacak.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan