Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İsot Festivali Konserleri Iptal Edildi!

İsot Festivali Konserleri Iptal Edildi!

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İsot Festivali dolayısıyla verilecek konser ve eğlenceli etkinlikler, Batman’da düzenlenen terör saldırısında 7 askerin şehit düşmesi nedeniyle iptal edildi.

Büyükşehir Belediyesi şeref salonunda basın toplantısı düzenleyen Büykşehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi, şehit düşen askerlere rahmet dileyerek, bu üzücü haberin ardından eğlenceli etkinlikleri iptal etme kararı aldıklarını duyurdu.

Başkan Çiftçi, şunları kaydetti:”Çiftçi, “Batman’da hain saldırıda 7 askerin şehit edilmesi ve 2 askerin yaralanmasından nedeniyle Şanlıurfa’da 4-5-6- Ekim tarihi arasında yapılacak olan konserleri iptal ettik.

‘TÜM ASKERLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ’

Batman’da askerimize karşı bir bomba patlama sureti ile bir terör eylemi gerçekleştirildi, olayı lanetliyoruz. Sabah çok menfur bir olayla uyanmış uyandık. Batman’da askerimize karşı bir bomba patlama sureti ile bir terör eylemi gerçekleştirildi. Öncelikle olayı lanetliyoruz, kınıyoruz vefat eden tüm askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza Rabbimizden acil şifalar ihsan etmesin diliyoruz. Tabii ki üzüntü içerisindeyiz; fakat şunu da bilmekte fayda vardır. Terörün amacı o toplum bu ülkeyi üzüntüye boğmaktır, tek amaçları budur.

‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ MUHAFAZA EDECEĞİZ’

Hayatı normal akışında çıkarmaktır, bunu da farkındayız ve her türlü terör eylemini lanetliyoruz. Bu topraklar selametle, barışla, huzurla, kardeşlikle geldi bunlarla gitmesi lazım. Bu Topraklara da bu yakışır. Ülkemize de bu yakışır ama maalesef olaylarda meydana geliyor. Fakat buna karşı Selametle olacağız. Birlik beraberliğimizi muhafaza edeceğiz gücümüzü her zaman toparlayıp ve yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz.”

‘EĞLENCE VE KONSER BÖLÜMLERİNİ İPTAL ETTİK’

İsot festivalindeki eğlence ve konser kısımlarını iptal ettiklerini belirten Çiftçi ,”Şimdi meydana gelen terör olayı sebebiyle bizim başlayan bir isot Festivalimiz var. Bugün yarın, öbür gün 3 günlük program içerisindeki eğlenceli kısımlarını ve halay kısımlarını konseri kısımlarda encümenimiz üst yönetimin il başkanlığımız ve bizimle birlikte isot Festivali’nde ortak kurumlarımızla istişare ederek iptal ettik.”

Daha sonra Çiftçi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan