Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül, Şanlıurfa’da Coşkuyla Karşılandı

Beyazgül, Şanlıurfa’da Coşkuyla Karşılandı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-AK Parti’nin yerel seçimlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterdiği Zeynel Abidin Beyazgül, kentte coşkuyla karşılandı.

AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığı açıklanan Beyazgül, GAP Havaalanı’nda karşılanması sonrası başlayan konvoy eşliğinde parti binasına geldi.Burada partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı,
Beyazgül, yaptığı konuşmada, Coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada 31 Mart gecesindeki zaferi hep birlikte taçlandıracaklarını söyledi.
Beyazgül, burada yaptığı konuşmada, kendisini coşkuyla karşılamaya gelen herkese teşekkür etti.Zorlu ve meşakkatli bir yola gerdiklerini, herkesten dua beklediklerini dile getiren Beyazgül, yerel seçimler için Şanlıurfa halkının kararını verdiğini belirtti.

Zeynel Abidin Beyazgül, şunları kaydetti:”Bizler 2 milyon vatandaşın, fakirin, kimsesizlerin sahibi olmak için bu yola çıktık. Allah’tan başka kimsenin önünde eğilmemek için bu yola çıktık. Çıktığımız bu yolda inşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz. Dualarınız bizimle olacak. Bizim de gayretimiz sizlere olacak Allah’ın izniyle. Cumhurbaşkanımız bu görevi bize layık gördü ona ve sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan