Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Müftüler Harran’da toplandı

Müftüler Harran’da toplandı

İl Müftüsü Mehmet Taştan Başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Sancar ve tüm ilçe müftüleri Harran ilçesinde 2019 yılının ilk toplantısı gerçekleştirdi.
Harran İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıda, 4-6 yaş Kuran Kursları, Ramazan ayı hatimle teravih namazı, süreli yayınların değerlendirilmesi, hafızlık eğitimi gören kursların artırılması, hac ve umre hizmetleri, nikah işlemleri, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ve 2019 yılına ait eylem planlaması görüşüldü.
Harran İlçesinde bulunan merkezi camilerde Cuma vaazında, İl Müftüsü Mehmet Taştan ve tüm ilçe müftüleri görev dağılımı yaparak namaz öncesi Harran halkına vaaz verdi. İlçede bulunan İmam hatip okullarının her biri cuma namazı öncesi ziyaret edildi.
Her camide bir ilçe müftüsünün vaaz vermesinden memnun olan Harran halkı, Yeni Harran cami çıkışında İl Müftüsü ve heyetini Harran’da sevgi ve muhabbetle karşıladı.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan