Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ceylanpınar’da , Menderes Atilla Israrı

Ceylanpınar’da , Menderes Atilla Israrı

Ceylanpınar’da vatandaşlar sosyal medyada dolaşan ilçe adaylarını isimlerine tepki verdi. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar ilçe belediye başkan adayı olarak Menderes Atilla’yı görmek istediklerini ifade etti.

Dün Ak Parti genel merkezi tarafından bugün düzenlenmesi beklenen ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un katılacağı aday tanıtım toplantısı iptal edildi. Kulislerden alınan bilgilere göre ise kent genelinde oluşan tepkiden dolayı Şanlıurfalı ilçe belediye başkan adaylarının değişeceği yönünde oldu. Listede var olan bazı isimlerin değişmesinden sonra listenin ileri bir tarihte açıklanacağı öğrenildi. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde binlerce vatandaş Ak Parti İl Başkanlığı’na giderek mevcut listeleri istemediklerini ifade etmişti.
CEYLANPINAR MENDERES ATİLLA DİYOR
Sosyal medyada yayınlanan ve partiye yakın kaynaklardan sızdırıldığı söylenen listede Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak olarak lanse edilmişti. Aksak ismini gören ve adeta bir şok yaşayan Ceylanlar halkı tepkilerini sosyal medyada dile getirmeye başladı. Başkan adayı olarak Menderes Atilla’yı görmek isteyen Ceylanpınarlılar Ak Parti Genel Merkezi’ni arayarak bahsi geçen Aksak’a adaylığın verilmesini halinde belediyeyi HDP’nin kazanacağını ifade ettiler. 5 binden fazla Ceylanpınar’dan tepki telefonu alan Ak Parti Genel Merkezi’nin telefonları adet kilitlendi.
CEYLANPINAR TWİTTER’DE TT (TREND TOPİC) OLDU
Gerek sosyal medya gerekse de Ak Parti Genel Merkezi’ni arayarak Abdullah Aksak ismine tepki veren Ceylanpınar halkı bununla da yetinmedi. Sosyal medya paylaşım sitesi Twitter’de “Menderes Atilla yalnız değildir” hastaghı açan ve Başkan Atilla’ya destek çıkan ilçeye hakkı ülke gündemine oturdu. Öyle ki sosyal medya paylaşım sitesi Twitter’da Ceylanpınar ve Menderes Atilla ismi gündem oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan